24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικόλ Κίντμαν: Η ταινία «Babygirl» είναι η πιο αποκαλυπτική που έχω κάνει – Δεν ξέρω αν θα την δω…

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ένιωσα πολύ εκτεθειμένη, ως ηθοποιός, ως γυναίκα και ως άνθρωπος σε αυτή την ταινία. Ο ρόλος με άφησε «κουρελιασμένη». Κάποια στιγμή ένιωσα σαν να μην θέλω να με αγγίζουν και να μην θέλω να το κάνω, αλλά έπρεπε να το κάνω. Σκεφτόμουν, τώρα το κάνω αυτό και θα το δει όλος ο κόσμος, αλλά ένιωθα ότι αυτό είναι κάτι που το κάνεις και το κρύβεις στα βίντεο που έχεις στο σπίτι σου» εξήγησε.

Η Νικόλ Κίντμαν, που συμπρωταγωνιστεί με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Χάρις Ντίκινσον υποδύεται ένα στέλεχος επιχείρησης που ξεκινά μια σχέση με έναν ασκούμενο στην εταιρεία της. Τον σύζυγό της, τον υποδύεται ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Και συνέχισε: «Έχω κάνει αποκαλυπτικές ταινίες, αλλά καμία με τόσο γυμνό. Δεν την έχω δει ακόμα και ούτε ξέρω αν πρόκειται να την δω στην πρεμιέρα της. 

Όπως θυμόμαστε, κάτι παρόμοιο είχε αναφέρει και για την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, καθώς στην αρχή είχε ενδοιασμούς για τις γυμνές σκηνές. Η συνεργασία προχώρησε μόνο όταν η Νικόλ Κίντμαν αποφάσισε να βάλει όρο στο συμβόλαιό της: να δει όλες τις επίμαχες σκηνές μετά το τελικό μοντάζ, ώστε να συμφωνήσει αν νιώθει ασφαλής και προστατευμένη πριν κυκλοφορήσει η ταινία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό