22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικόλας Ράπτης: Για πρώτη φορά μπαμπάς – Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπαμπάς έγινε ο Νικόλας Ράπτης και τα ευχάριστα νέα τα μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, αναρτώντας δυο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. «Συγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες στη ζωή σου ήταν αυτή! 10/09/2024. Καλώς ήρθες ουράνιο τόξο μας» έγραψε με διάθεση χιούμορ στη λεζάντα.

Να θυμίσουμε ότι η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Εμμανουέλα είχε γίνει στο Παρίσι. «Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Αϊφελ, ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά! Τα συναισθήματα ήταν χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω «Ωχ, κοίτα τι έχει η Μίνι», κοκαλώνει, γονατίζω, με κοιτάζει και εκείνη την ώρα της λέω «θέλεις να με παντρευτείς» έχει πει ο παρουσιαστής – ραδιοφωνικός παραγωγός. Ο γάμος τους  έγινε τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Αντίπαρο και οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Έχω καταλήξει ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κανέναν άλλον άνθρωπο πέραν της Εμμανουέλας. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το λέω και το εννοώ. Την αγαπάω πάρα πολύ. Με έχει γνωρίσει όταν δεν ήμουν στα καλά μου. Έχει περάσει όλη τη φάση. Είναι πολύ σημαντικό ότι με στήριξε και με βοηθάει παντού, σε όλα» έχει εξομολογηθεί ο Νικόλας Ράπτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό