18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νικολογιάννης: Ξεκινάει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει με Βόλο από εκεί που σταμάτησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Να βάλει τις βάσεις στην Κύπρο για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε μόλις ξεκινήσουν εκ νέου οι επίσημες υποχρεώσεις του θέλει ο Παναθηναϊκός, στην μίνι προετοιμασία που θα κάνει στην Μεγαλόνησο, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν δύο διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, αύριο και Παρασκευή, οι άλλες προπονήσεις θα είναι μονές και την Κυριακή υπάρχει ρεπό, ενόψει της αναχώρησης για Κύπρο. Στο ματς με την Πάφο, επειδή είναι μια μέρα μόλις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο προπονητής της κυπριακής ομάδας θα βάλει παίκτες με λίγο χρόνο και ίσως κάνει το ίδιο και ο Γιοβάνοβιτς. Στα άλλα ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα βάλει αυτούς που έχει στο μυαλό του για βασικούς, έτσι ώστε όταν έρθει το ματς με τον Βόλο η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Παλάσιος δεν θα είναι άμεσα έτοιμος, αλλά θα παίξει σε κάποια φιλικά των «πράσινων» στην Κύπρο.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα σκληρά μαρκαρίσματα που υπήρξαν στο Σλοβενία-Μαυροβούνιο, με τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν να είναι τυχεροί που απέφυγαν κάποιον τραυματισμό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό