22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νικητής στο «αιώνιο» ντέρμπι θα είναι bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο «Απ. Νικολαϊδης» και η επιλογή της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, αποτελεί μονόδρομο! 

Η 18η αγωνιστική της Super League αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και από το Σάββατο 15/1 οι 94,6 γεμίζουν δράση. Η αυλαία ανοίγει με δύο αναμετρήσεις σε Τρίπολη και Λαμία με κοινή ώρα έναρξης. Στις 17:15 ο Αστέρας υποδέχεται στην αρκαδική πρωτεύουσα τον Βόλο και η ομάδα της Φθιώτιδας φιλοξενεί τον Ιωνικό. 

Επίσης, με δύο αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα στις 19:30. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δίνουν τις δικές τους «μάχες». Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΟΦΗ και ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Την Κυριακή 16/1 η ημέρα είναι αφιερωμένη στο μεγάλο ντέρμπι και ο bwinΣΠΟΡ FM από το πρωί προσαρμόζει το πρόγραμμά του για να φωτίσει κάθε πτυχή του ελληνικού… classicο!  Ρεπορτάζ, θέματα, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις σε βάζουν στο κλίμα της «μητέρας των μαχών».

Παράλληλα με το pre-game, ο αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό στις 17:15 προσφέρουν το καλύτερο… ορεκτικό δράσης μέχρι τη σέντρα στον «Απ. Νικολαΐδης» που κερδίζει όλη την προσοχή. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους στη μεγαλύτερη κόντρα του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννενα αγωνίζονται ΠΑΣ και Ατρόμητος. 

Αμέσως μετά,  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε το «αιώνιο» ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό