23.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Νικητής επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ ο μικρός Γιάννης – «Είμαι ευτυχισμένος και δυνατός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο μικρός Γιάννης, όπου από αύριο κιόλας θα ξεκινήσει εκ νέου ο μεγάλος αγώνας προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, αγαπημένος πλέον από όλο το πανελλήνιο, Γιάννης Παπαστεφανάκης, έφτασε μαζί με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10), επιστρέφοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω Φρανκφούρτης.

Όπως είναι γνωστό, χάρη στις ενέργειες και την στήριξη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο μικρός φίλος του «Δικεφάλου» μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των φυσιοθεραπειών στο «Saint Louis Children’s Hospital» στo Μιζούρι.

Ο Γιάννης μαζί με τον πατέρα του, «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τους υποδέχθηκαν φίλοι και συγγενείς. Τα αδέρφια, η γιαγιά και ο παππούς του, έπεσαν συγκινημένοι στην αγκαλιά του.

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους φίλους και συγγενείς του, ο μικρός Γιάννης είπε: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό