35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Νικήτρια η Φιορεντίνα κόντρα στην Αταλάντα σε παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο παιχνίδι με μεγάλη νικήτρια την Φιορεντίνα που νίκησε με 3-2 την νικήτρια του Europa League Αταλάντα, στο «Gewiss Stadium», με ένα πρώτο ημίχρονο διαφήμιση του ποδοσφαίρου, όπου επιτεύχθηκαν και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης.

Η Φιορεντίνα μπήκε με το δεξί στο παιχνίδι, βρίσκοντας δίχτυα από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπελότι να κάνει μια άψογη κεφαλιά και να σκοράρει. Μετά από λίγο όμως, ήρθε η απάντηση από την Αταλάντα που ισοφάρισε με τον Λούκμαν με μια εκπληκτική ενέργεια, νικώντας σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα των «βιόλα» (12′).

Το παιχνίδι, είχε πάρει πολύ γρήγορους ρυθμούς και κάθε λίγα λεπτά, κάποια ομάδα έβρισκε δίχτυα. Στο 18ο λεπτό, η Φιορεντίνα πήρε ξανά «κεφάλι» στην αναμέτρηση με τον Νίκο Γκονζάλες, να σκοράρει ένα φοβερό απευθείας σουτ με την μπάλα να σκάει στο χόρτο και να παίρνει ύψος καταλήγοντας στα δίχτυα για το 2-1. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, είχε ξανά ισοφάριση από την Αταλάντα, στο 32ο λεπτό, με ένα απίστευτο σουτ από τον Σκαλβίνι. 

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, το παιχνίδι άλλαξε ξανά τροπή με την Φιορεντίνα που ήταν αποφασισμένη από την αρχή για την νίκη να βρίσκει δίχτυα με τον Μπελότι από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Απίστευτο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες, που σκόραραν ακατάπαυστα.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι ρυθμοί έπεσαν εμφανώς, και το σκορ παρέμεινε το ίδιο με την Φιορεντίνα να κάνει μια νίκη ανάγκης μετά την ήττα από τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας, μιας και η έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν και το Conference έχει κλείσει, από την προηγούμενη αγωνιστική για εκείνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό