21.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικήτας Κακλαμάνης στο Attica TV: «Δεν πήραμε το μάθημα στις Ευρωεκλογές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς μακιγιάζ» του Attica TV.

Όπως είπε ο βουλευτής Α’ Αθηνών: «Τι σας έλεγα μετά τις Ευρωεκλογές σχετικά με το αποτέλεσμα; Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ότι δεν πήραμε το μάθημα -στον βαθμό που θα έπρεπε να το πάρουμε- για να κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Βεβαίως θα μου πεις ξέρεις τι θα πει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ; Όχι, περιμένω να ακούσω και μακάρι να ακούσω τέτοια πράγματα, ώστε να σας πω ότι αλλάζουν αυτά που έχω πει μέχρι τώρα».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης εξάλλου, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στη ΔΕΘ, τονίζοντας πάντως ότι η απουσία του δεν έχει κανένα πολιτικό μήνυμα: «Δεν θα πάω στη ΔΕΘ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μέχρι πέρυσι, κυρίως λόγω της πανδημίας, όποιος βουλευτής που ήταν από τη Λάρισα και κάτω, μπορούσε να μην πάει. Εγώ είχα πάει πέρυσι, αλλά φέτος δεν θα ανέβω. Δεν έχει κάποιο πολιτικό περιεχόμενο αυτή η απόφαση. Αν θέλω να πω κάτι το λέω άμεσα και όχι έμμεσα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό