Home Πολιτική Νεφώσεις, ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες

Νεφώσεις, ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο  και την Κρήτη και πρόσκαιρα στα βόρεια, με βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημείωση μικρή πτώση στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς ενώ στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική  αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν, ενώ από αργά το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version