20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νεφέλη Κουρή: O ρόλος στο Μαύρο Ρόδο, η συνεργασία της Μενεγάκη με τον σύντροφό της και η μητρότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Νεφέλη Κουρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για το ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», για τις εξελίξεις που έρχονται, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαύρο Ρόδο μίλησε για την απόφασή της να γίνει μαμά μόλις στα 28 χρόνια της, έχοντας σήμερα ένα κοριτσάκι, μόλις πέντε ετών.

«Είχε γεννήσει η αδερφή μου, οπότε μεγάλωνα και το ανιψάκι μου, αλλά μου αρέσαν και τα παιδιά πάντα, οπότε δεν ήταν κάτι που το σκεφτόμουν σαν κάτι τεράστιο» είπε η Νεφέλη Κουρή ενώ συνέχισε μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη με τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για φωτογραφήσεις.

Όπως τόνισε η Νεφέλη Κουρή, οι δυο τους είχαν πρωτογνωριστεί το 2013 όμως τρία χρόνια μετά ήρθαν πιο κοντά. Όπως είπε: «Μετά το 2016 συναντηθήκαμε στην Πάρο και το 2017 γεννήθηκε το παιδί. Ήταν λίγο καρμικό».

Όσο για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, η Νεφέλη Κουρή παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε και πολύ να ενσαρκώσει την ηρωίδα που της έδωσε ο σκηνοθέτης.

«Αρχικά είχα πει σχεδόν ”όχι”, γιατί είπα στον σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλο ότι δεν κάνω πάλι το 20χρονο. Μου λέει “άσε με να το σκεφτώ”. Πέρασαν μία δύο μέρες, και μου άρεσε ο ρόλος της Αλεξίας. Του είπα ότι θα το κάνω αλλά θα την κάνω κόντρα ρόλο».

Σε ό,τι αφορά τη σειρά, η Νεφέλη Κουρή σχολίασε για την ομοιότητα που υπάρχει με τον αδελφό της: «Και τα δύο αδέρφια έλκονται από την Ελισάβετ, δηλαδή ο Πέτρος την ερωτεύεται κι εγώ τη θέλω ως φίλη. Αυτά τα παιδιά που είναι μεγαλωμένα και τα έχουν όλα εύκολα, έλκονται από κάτι πιο αγνό. Πάντως τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα».

Και πρόσθεσε για την συνέχεια της σειράς: «Από εδώ και πέρα τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους στην εκπομπή Ελένη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό