23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νετς: Δε θέλουν να δώσουν max συμβόλαιο στον Ίρβινγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Τσάι δε σκοπεύει να δώσει max συμβόλαιο στον Καϊρί Ίρβινγκ. Μόνο οι Λέικερς έχουν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον γκαρντ των Νετς.

Οι Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται στο κατώφλι μιας καταστροφής. Οι συζητήσεις με τον Καϊρί Ιρβινγκ για το ενδεχόμενο της παραμονής του και την επόμενη σεζόν, αφού αυτή είναι η τελευταία που τον δεσμεύει με συμβόλαιο, βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Και σε αυτό αναμένεται να προστεθεί και το όνομα του Κέβιν Ντουράντ, αν ο Ίρβινγκ δε συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Νετς. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 29 Ιουνίου, ημερομηνία που ο Ίρβινγκ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του.

Εντολή Τσάι

Η νέα εξέλιξη αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης των Νετς, ο ζάμπλουτος πίσω από το θαύμα του «Alibaba Group», Τζο Τσάι έχει δώσει εντολή να μη λάβει ο Ίρβινγκ max συμβόλαιο!

Κάτι που σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να αποδεχτεί μικρότερη προσφορά, είτε θα χρειαστεί να παραχωρηθεί!

Οι ομάδες που θέλουν τον Ίρβινγκ μοιάζουν να είναι αρκετές, αλλά πραγματικό ενδιαφέρον έχει δείξει μόνο μία ομάδα. Αυτή είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα για την επανένωση του Ίρβινγκ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την κοινή του θητεία στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα το ενδεχόμενο ο Καϊρί να καταλήξει στους Λέικερς μέσω ενός sign and trade φαντάζει δύσκολο.

Οι λοιποί… μνηστήρες (Κλίπερς, Μάβερκς, Σίξερς, Χιτ) μπορεί να θέλουν τον πρωταθλητή του 2016, αλλά έχουν δείξει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό