26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Νετζήπογλου στο Gazzetta: «Σημαδιακό που πήρα το “21”, η ΑΕΚ είναι για τα δύσκολα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ, την επιθετική ποιότητα, αλλά και στον λόγο που διάλεξε το Νο.21.

Η ΑΕΚ συνεχίζει με… σπασμένα τα φρένα τη φετινή σεζόν. Η Βασίλισσα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Καρδίτσα και έφτασε στο 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και το 2/2 στη Stoiximan GBL. Η ομάδα του Σάκοτα απέδωσε όμορφο μπάσκετ κόντρα στους Θεσσαλούς και έφτασε να έχει 18 ασίστ στο ημίχρονο, ενώ τελείωσε με 26.

Έδωσε μια τρομερή παράσταση στη Sunel Arena, κρύβοντας τη μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις και άφησε ευχαριστημένους τους φιλάθλους της που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου ήταν για άλλο ένα ματς καθοριστικός, παίζοντας με τρομερή ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ. O Έλληνας περιφερειακός και πενταδάτος στα πλάνα του Σάκοτα, είχε 11 πόντους, 4/7 σουτ, 1 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, προσφέροντας λύσεις στην Ένωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στο πόσο ευχαριστιούνται οι παίκτες το μπάσκετ που παίζει η ομάδα. Αναφέρθηκε στη πληθώρα επιλογών της Βασίλισσας στον επιθετικό τομέα, ενώ μίλησε για την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αποκάλυψε τον λόγο που διάλεξε το Νο.21 (ένα πολύ ξεχωριστό νούμερο για την ΑΕΚ και τους οργανωμένους οπαδούς της), ενώ έβγαλε το καπέλο στον κόσμο των κιτρινόμαυρων για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο.

Είχατε 18 ασίστ στο ημίχρονο και τελειώσατε με 26. Θα λέγαμε πως την… έκρυψε λίγο τη μπάλα η ΑΕΚ…

«Eίναι πολύ ωραίο να βλέπεις έτσι την ομάδα γιατί ο ένας παίζει για τον άλλο. Παίζουμε ωραίο μπάσκετ και το ευχαριστιέται ο κόσμος, όπως φυσικά και οι παίκτες»

Πετύχατε 96 πόντους κόντρα στην Καρδίτσα. Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ ξεδίπλωσε στο παρκέ την επιθετική ποιότητα της…

«Πρώτα απ’ όλα σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, παίζουμε καλή άμυνα που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Εννοείται πως έχουμε παίκτες με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα όπως ο Μπράις, ο Χαμπ, ο Κουζμίνσκας, ο Χέιλ. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τα παιδιά και μας δίνουν τόσους εύκολους πόντους»

Παίζεις με τρομερή αυτοπεποίθηση στα ματς και δίνεις ενέργεια στην ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση. Νιώθεις πως φέτος θα είναι η χρονιά σου;

«Θα σου πω ότι είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται. Έχω έναν προπονητή που με βοηθά καθημερινά να εξελίσσομαι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και παιχνίδι με το παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου»

Έχεις πάρει το Νο.21 φέτος που ξέρεις τι σημαίνει για τον κόσμο της ΑΕΚ. Το επέλεξες για κάποιον συγκεκριμένο λόγο;

«Η αλήθεια είναι πως το είχα συζητήσει με την κοπέλα μου. Και το πήρα. Είναι σημαδιακό»

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με 3/3 στη σεζόν, αλλά τώρα έρχονται 4 σερί εκτός έδρας ματς σε BCL και Basket League. Πως βλέπεις τη συνέχεια για την ομάδα;

«Το πηγαίνω παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε το εκτός έδρας μέσα στη Γερμανία με τη Βόννη για το BCL οπότε για αυτό είναι η ΑΕΚ. Για τα δύσκολα. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Πόσο σημαντικό είναι που η ΑΕΚ έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές ματς με ματς;

«Έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο στο σκοράρισμα και είμαστε τυχεροί. Ας πούμε όταν δεν είναι καλά ο Χαμπ, είναι ο Μπράις. Όταν δεν είναι καλά ο Μπράις, είναι ο Κουζμίνσκας. Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε»

Ο κόσμος της ΑΕΚ δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Σας έδωσε ώθηση για την νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση;

«Η αλήθεια είναι πως σε κάποια παιχνίδια το είχα ζήσει από πέρυσι. Πραγματικά είναι κάτι απίστευτο όλο αυτό που δημιουργεί εδώ ο κόσμος της ΑΕΚ. Θέλουμε να έρχονται σε κάθε ματς και εμείς από την πλευρά μας να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να τους κάνουμε χαρούμενους»

Ο αλτρουισμός και η ομαδικότητα που δείχνει η ΑΕΚ θεωρείς πως θα είναι ένα από τα δυνατά σας στοιχεία και στη συνέχεια της σεζόν;

«Το ευχαριστιόμαστε όλοι οι παίκτες. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Χαιρόμαστε για την καλή εμφάνιση ενός συμπαίκτη μας. Πιστεύω πως αυτό είναι το κλειδί που μπορεί να μας κάνει να κάνουμε βήματα παραπάνω κάθε μέρα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό