24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νεμάνια Νέντοβιτς για Αϊζάια Κάνααν: «Έκανα λάθος για αυτόν, νόμιζα ότι ήταν…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όχι και την καλύτερη σχέση φαίνεται πως είχαν ως αντίπαλοι στα παρκέ ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Αϊζάια Κάνααν οι οποίοι πλέον είναι συμπαίκτες στον Ερυθρό Αστέρα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Σέρβος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR αποκάλυψε ότι δεν είχε σχηματίσει καλή γνώμη για τον άλλοτε σουτέρ του Ολυμπιακού, αναφέροντας ένα περιστατικό όταν ήταν αντιμέτωποι σε ένα ματς ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Ούνιξ Καζάν. Ωστόσο, ο 33χρονος Βαλκάνιος σκόρερ παραδέχθηκε ότι ο νέος του συμπαίκτης είναι ευχάριστος τύπος και πως είχε κάνει λάθος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Αϊζάια Κάνααν δεν πρόλαβαν να τεθούν αντιμέτωποι σε παιχνίδια Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μιας και ο Σέρβος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2022, όταν δηλαδή ο Αμερικανός «έπιασε» λιμάνι για λογαριασμό των Πειραιωτών.

«Έβαλε ένα τρίποντο μπροστά στο πρόσωπό μου και άρχισε να με κοροϊδεύει, αλλά είναι πολύ ωραίος τύπος»

«Ο Κάνααν μου φαινόταν στριφνός. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Ούνικς, μου έβαλε ένα τρίποντο μπροστά στο πρόσωπό μου και άρχισε να με κοροϊδεύει. Και τον θυμόμουν από τότε.

Τώρα που γνωριστήκαμε όμως, είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να δημιουργήσει καλή επικοινωνία και με πειράζει γι’ αυτό το περιστατικό. Είναι πολύ ωραίος τύπος και κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό