16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεκρός 73χρονος που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό…

Ένας 73χρονος συνταξιούχος έχασε τη ζωή του όταν γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

ειδησεισ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, όπου από τη μια στιγμή στην άλλη, βρήκε τραγικό θάνατο ένας από τους πολύ αγαπητούς κατοίκους του χωριού.

Ο λόγος για έναν 73χρονο συνταξιούχο, μόνιμο κάτοικο του Μεγάλου Χωριού, ο οποίος όπως λένε οι συγχωριανοί του ήταν ένας από τους πιο φιλήσυχους και αγαπητούς κατοίκους, που ποτέ δεν είχε προστριβές με κανένα, αντίθετα είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το απόγευμα του Σαββάτου ο 73χρονος πήγε μαζί με τη σύζυγό του να φροντίσουν τα λίγα ζωντανά που έχουν σε ένα στάβλο. Ο άτυχος άνδρας, όπως κάνει πάντα, πήγε να πετάξει την κοπριά με το καροτσάκι. Όμως λόγω του παγετού γλίστρησε στο μονοπάτι και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Η γυναίκα του κάλεσε αμέσως βοήθεια και έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες από το Καρπενήσι, ωστόσο όταν ανέσυραν τον 73χρονο ήταν ήδη νεκρός.

Ο απρόσμενος θάνατος του 73χρουνου δεν βύθισε στο πένθος μόνο τους δικούς ανθρώπους, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία του Μεγάλου Χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Φλαμίνγκο «έκοβε» βόλτες μέσα στο χιόνι στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό