16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νεκρός Ρομά μετά από πυροβολισμό στα Μέγαρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνικό έντασης εξελίχθηκε για άλλο ένα βράδυ στον Ασπρόπυργο στον απόηχο του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά στην Θεσσαλονίκη. Φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και πυροβολισμοί στοιχειοθετούσαν το σκηνικό.

Ένας Ρομά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως έγινε γνωστό ο 30χρονος Ρομά έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που δέχθηκε από άλλο Ρομά στον καταυλισμό των Μεγάρων. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία διαπληκτισμού των δύο που οδήγησε στον θάνατο. Οι συγγενείς του θύματος κατονόμασαν στις Αρχές τον δράστη και αναζητείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανότατα ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δέχθηκαν πυροβολισμούς από Ρομά λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ στον Ασπρόπυργο, στην οδό Διυλιστηρίων, κοντά στη ΔΕΗ. Με βάση τις πληροφορίες της ΕΛΑΣ, τα πυρά προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρας της ΟΠΚΕ παραμένει ελαφρά τραυματισμένος, αφού δέχτηκε σκάγια στο πρόσωπο.

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου

Λόγω των επεισοδίων που σημειώνονται από τους Ρομά, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου και στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω. Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή πραγματοποιήθηκε στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από το 39ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή των Μεγάρων, καθώς και στη περιφερειακή οδό Αιγάλεω από το ύψος της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου έως την λεωφόρο ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καλύτερη η εικόνα στο Σχιστό

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε νέα ένταση στην περιοχή του Σχιστού στον Κορυδαλλό λόγω διαμαρτυριών νεαρών Ρομά για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.  Η εικόνα είναι καλύτερη αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποίησε η Αστυνομία, οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και σε λάστιχα επί της οδού Δερβενακίων.

Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Εξαιτίας της έντασης, η αστυνομία προχώρησε νωρίτερα στην διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή & Δημητρίου, έως την Δερβενακίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ένταση σημειώθηκε και το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Ασπρόπυργου, με φωτιά σε κατάστημα ελαστικών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές της Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκαν επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό