21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νεκρή μια Ουκρανή στην Ιερουσαλήμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον θάνατο μιας Ουκρανής στις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ γνωστοποίησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρόεδρος της Ουκρανίας. Ειδικότερα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, σημειώνοντας: «Μοιραζόμαστε τον πόνο του Ισραήλ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ. Μεταξύ των θυμάτων είναι μια Ουκρανή. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων».

Και συνέχισε στο tweet του: «Τα εγκλήματα διαπράχτηκαν με κυνικό τρόπο κατά την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος . Η τρομοκρατία δεν θα πρέπει να έχει καμία θέση στο σημερινό κόσμο. Ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Ουκρανία».

We share 🇮🇱 pain after the terrorist attacks in Jerusalem. Among the victims is a 🇺🇦 woman. Sincere condolences to the victims’ families. The crimes were cynically committed on the Intl Holocaust Remembrance Day. Terror must have no place in today’s world. Neither in 🇮🇱 nor in 🇺🇦

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) January 28, 2023

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μια ημέρα μετά την επίθεση παλαιστίνιου ενόπλου από την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ και από μια άλλη ένοπλη επίθεση σήμερα στην πόλη από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.

: ΑΜΠΕ, Reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό