35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Νεκρή εντοπίστηκε 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Μυρτιά- Ομολόγησε ο δράστης

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας εντοπίστηκε 11χρονη, η οποία αναζητείτο.

Ένας 37χρονος έχει συλληφθεί από τις αρχές, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιασμό ανηλίκου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πρόκειται για θείο της 11χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά από την ανάκρισή του ο 37χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το 11χρονο κορίτσι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν ότι το σώμα του άτυχου κοριτσιού έχει χτυπήματα που παραπέμπουν σε απόπειρα βιασμού. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι «από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας».

Αγνοείτο από χθες το βράδυ

Τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν μυστηριωδώς από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου, την Κυριακή το βράδυ, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της.

Για το 11χρονο κορίτσι είχε βγάλει amber alert και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό