19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Νεαροί… δημοσιογράφοι πήραν συνέντευξη από τον Αντετοκούνμπο στη Μedia Day των Μπακς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε στην Media Day των Μιλγουόκι Μπακς για την νέα σεζόν των «ελαφιών», αλλά και για την πρεμιέρα του NBA. Παράλληλα, αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον Ντέιμ Λίλαρντ, αλλά και για το… ποιος Θεός του Ολύμπου θα ήθελε να ήταν. Η απάντηση, φυσικά ήταν ειρωνική, αλλά ταυτόχρονα χαριτωμένη! 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο «Greek Freak», παρά την πίεση, βρήκε τον ελεύθερο χρόνο να κάνει δύο παιδιά χαρούμενα, καθώς όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, παραχώρησε συνέντευξη και σε αυτούς.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Media Day των Μιλγουόκι Μπακς

«Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία».

Η αναφορά για τις νέες προσθήκες των Μιλγουόκι Μπακς: «Ίσως μέχρι τους τελικούς περιφέρειας; Ίσως στους τελικούς; Όμως πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο».

Για τον Ντέιμ Λίλαρντ: «Δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι».

Ποιος… Θεός του Ολύμπου θα ήθελε να ήταν: «Θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό