23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Στην Α’ Αθηνών Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, στη Μαγνησία ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΝΔ, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση

“Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Ά Αθηνών και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας”.

“Στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων της Αθήνας”

“Ζητώ την στήριξη των ψηφοφόρων της Αθήνας και δεσμεύομαι ότι θα είμαι στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά και στην οικοδόμηση και την υλοποίηση των καινοτόμων επιλογών και των σύγχρονων οραμάτων για την Αθήνα του αύριο” επισημαίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Πιερρακάκης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχικά για την επιλογή που έκανε να μου αναθέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το 2019 και για την εμπιστοσύνη με την οποία συνεχίζει να περιβάλλει τους συνεργάτες μου και εμένα στην συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της οικονομίας. Θα ήθελα σήμερα να τον ευχαριστήσω ειδικά για την τιμή να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ” επισημαίνει ο υπουργός.

Η Αθήνα, τονίζει ο κ. Πιερρακάκης, είναι η πιο ιστορική πρωτεύουσα του δυτικού κόσμου που βιώνει σήμερα μια νέα ακμή. Στις γειτονιές της, που συγκροτούν την περιφέρεια της Α’ Αθηνών, γεννήθηκα και μεγάλωσα – αρχικά μαθητής και έπειτα φοιτητής και εργαζόμενος – και σήμερα εκεί σε μεγάλο βαθμό δραστηριοποιούμαι. Η Αθήνα βρίσκεται στη διαδρομή να κατακτήσει έναν δυναμισμό που χαρακτηρίζει τις πλέον εξελιγμένες πρωτεύουσες και αυτό θα πραγματοποιηθεί εάν δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις συνέργειες ανάμεσα στο κεντρικό κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης υπενθυμίζει το έργο του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. “Μέσα στα τρία τελευταία χρόνια, άλλαξε αποφασιστικά η σχέση του πολίτη με το κράτος αφού ένας μεγάλος αριθμός από συναλλαγές πέρασε στην ψηφιακή εποχή. Οι ψηφιακές συναλλαγές με το κράτος 100πλασιάστηκαν από το 2018 φτάνοντας το 1 δισ. μέσα στο 2022” υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό