23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΔ ρωτά ΣΥΡΙΖΑ για Ελευθεριάδου: Εχει 55 εντάλματα πληρωμών από τον ΕΦΚΑ – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για «δουλειές» με το δημόσιο και συγκεκριμένα με τον ΕΦΚΑ εγκαλεί τώρα η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ και τη βουλευτή Καβάλας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τάνια (Σουλτάνα) Ελευθεριάδου.

Ισχύει το ασυμβίβαστο;

Ειδικότερα η ΝΔ ρωτάει αν η Τάνια Ελευθεριάδου ως εν ενεργεία βουλευτής την τελευταία τετραετία έχει 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της στον ΕΦΚΑ. Μάλιστα η ΝΔ απαντώντας στα συνεχή βέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την γαλάζια βουλευτή και δικηγόρο Άννα Ευθυμίου, προβάλλει την περίπτωση της κας Ελευθεριάδου σημειώνοντας: «Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος; Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

55 εντάλματα πληρωμών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας  έχει ως εξής:

ΝΔ: Αναπληρωτής διευθυντής για την προετοιμασία των εκλογών ο Γιάννης Σμυρλής

«Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου ας αφήσει τις βαρύγδουπες αναρτήσεις και αντί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής, ας απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της:

-Έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα;

-Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος;

– Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό