24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

ΝΔ: Ο Κυρανάκης «άνοιξε» τα στόματα – Θέμα Σακελλαροπούλου από Βλάχο και Μηταράκη στην Κ.Ο.

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα Σακελλαροπούλου ανοίγει στη Νέα Δημοκρατία μετά τη δήλωση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο ACTION 24 ότι «η παράταξη έχει ανθρώπους που μπορεί να ενώσουν».

Όπως έγραψε έγκαιρα το flash.gr η δήλωση του κ. Κυρανάκη απηχεί των απόψεων πολλών βουλευτών στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα που θέτουν ένα συνολικότερα θέμα στρατηγικής της παράταξης στο πλαίσιο της διεύρυνσης που υπερασπίστηκε με σθένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εναρκτήρια ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Με τον πιο καθαρό τρόπο ο βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Βλάχος έθεσε θέμα για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: 

«Από εδώ και πέρα μη θεωρείτε δεδομένη τη ψήφο μου για κανέναν νομοσχέδιο ούτε για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Βλάχος και διατύπωσε αιχμές για τη στρατηγική της διεύρυνσης: «Διεύρυνση έκανε και ο Καραμανλής και έφερε τεράστιες πολιτικές προσωπικότητες όπως ο Μητσοτάκης και ο Κανελλοπουλος. Τώρα εννοούμε διεύρυνση να πάρουμε τον κάθε πικραμένο . Και μάλιστα τον παίρνουμε στην κυβέρνηση όχι στη ΝΔ. Αύριο θα είναι οι πρώτοι που θα λακίσουν . Δικαίωμα του καθενός να νομίζει ότι ο γιαλός είναι στραβός και να πανηγυρίζει που πήραμε τον μικρότερο αριθμό ψήφων στην ιστορία του κόμματος , δικαίωμα του…».

«Η επικείμενη εκλογή ΠτΔ αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία εξισορρόπησης. Προτείνοντας υποψήφιο Πρόεδρο από την μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας» είχε πει λίγο νωρίτερα ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε: 

«Ωραιοποίησαμε την πραγματικότητα. Ενοχλήσαμε με συμπεριφορές και πολιτικές . Θα κριθούμε στην κοινωνία και όχι στα excel». 

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός που έχει ρωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο μίας δεύτερης θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ηρώδου Αττικού, έχει επισημάνει την άριστη σχέση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας ωστόσο πρόωρη κάθε τέτοια συζήτηση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό