22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Δεν θα μπούμε σε λογική συμψηφισμού – Ο κ. Τέλογλου να καταθέσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού με τον κ. Τέλλογλου τονίζει η ΝΔ μετά την τρίωρη κατάθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τις δηλώσεις του δημοσιογράφου για τις υποκλοπές.

Καμία λογική συμψηφισμού

Όπως αναφέρει η ΝΔ «ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα».

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση με ύβρεις συνδεδεμένες με περίεργες εποχές»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα.

»Εμεις δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό