21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Μετατέθηκε για το 2021 η τελετή… εισόδου στο Hall of Fame

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετατέθηκε για το 2021 η τελετή… εισόδου στο Basketball Hall of Fame για τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκάρνετ και άλλους έξι αστέρες του ΝΒΑ.

Την αλλαγή αυτή ανακοίνωσε, μέσω του ESPN, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Τζέρι Κολάντζελο. Όπως είπε χαρακτηριστικά «σίγουρα θα το ακυρώσουμε» και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να γίνει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Το δ.σ. θα συναντηθεί σε μερικές εβδομάδες και θα εξετάσει τις επιλογές για το πώς, το πότε και το πού»,

Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι διερευνήθηκε η δυνατότητα μετακίνησης της τελετής από το Symphony Hall των 2.611 θέσεων του Σπρίνγκφιλντ στο MassMutual Center 8.319 θέσεων της πόλης, έτσι ώστε να τηρηθούν πιό εύκολα οι αποστάσεις ασφαλείας, αλλά τελικά η προοπτική αυτή δεν προχώρησε.

Να σημειωθεί ότι η ειδική αυτή εκδήλωση, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Προσωρινά οι εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά ο Κολάντζελο είπε στο ESPN ότι η διοργάνωση της εφετινής τελετής, δεν θα είναι δυνατή λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό