35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

‘Να τα ξεχάσουμε όλα και να πάμε στο επόμενο ματς για να παίξουμε ακόμα καλύτερα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
08.06.2024 | 00:08

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 2o / – (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού και να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα στο Game 3 του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στους τελικούς της Stoiximan Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR και με μία ακόμα νίκη έχει τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Νίκολα Μίλουτινοβ, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Πειραιωτών στο Game 2 του ΣΕΦ, μίλησε μετά από τη λήξη του αγώνα, αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό και ευχαρίστησε τους φίλους των ερυθρόλευκων για την παρουσία και τη στήριξή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ:

Για το ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με μια νίκη: “Ναι με μία νίκη μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η σειρά είναι στο 2-0. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, για να είμαστε έτοιμοι”.

Για την ένταση στους τελικούς: “Είναι οι τελικοί. Αν κοιτάξετε σε όλη την Ευρώπη, θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολα ματς, με ένταση και συναισθήματα. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να πάμε στο επόμενο ματς για να παίξουμε ακόμα καλύτερα”.

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: “Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω, για την τόσο μεγάλη τους στήριξη. Είμαι ευγνώμων και θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό