23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Να μη μιλάει για διχασμό λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου ο κ. Τσίπρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Απάντηση στη σφοδρή κριτική του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει ούτε σχέδιο ούτε σοβαρότητα» έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

«Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει “όχι” σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στον μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος» ανέφερε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ανταπάντηση Ηλιόπουλου

Σε απαντητική δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σημείωσε πως «η κυρία Πελώνη φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται για διακοπές και δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης. 

Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής  για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού. 

Αλλά ίσως να περιμένουμε πολλά. 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί “πακιστανικά” κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό