13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντελώς αντίθετος ο παρουσιαστής με τις τοποθετήσεις του ηθοποιού

Την πλήρη αντίθεσή του εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς στις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες. Ο παρουσιαστής με τον τρόπο του εξαπέλυσε… επίθεση στον ηθοποιό, θεωρώντας πολύ λάθος τις τοποθετήσεις του.

«Ο κύριος Τζούμας έκανε μια “εξαιρετική” δήλωση. Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο, να πεις… ότι έχει πει ο κύριος Τζούμας. Και σου απαντάει και ο Πρόεδρος ότι “σας καταλαβαίνω, στη θέση σας κι εγώ θα τη σκότωνα”.

Πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικές απόψεις. Φαντάζομαι βγήκε να το μαζέψει αυτό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι επόμενες δηλώσεις του Τζούμα.

«Δεν είναι και να πεις πολλά πράγματα γιατί νομίζω πως ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με μια προσωπική άποψη. Δεν εκπροσωπεί κάποιον, τον εαυτό του μόνο. Είπε αυτό που είχε να πει, θα μπορούσαν να μην τον καλέσουν και οι υπόλοιπες εκπομπές και να τα ξαναπεί. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα, όπου δίνεις focus αυτό μεγεθύνεται.

Άμα βγαίνει ο καθένας και λέει την άποψή του δεν μας ενδιαφέρει. Και γιατί τον ρώτησαν; Γιατί να το πει; Γιατί πρέπει να τοποθετούμαστε όλοι για όλα; Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη. Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε όσα λέει για τον Τζούμα από το 12′:25” και έπειτα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό