24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να κάνουν περισσότερα οι τουρκικές αρχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο τραγικό ναυάγιο προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή της Χίου αναφέρθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα:

«Οι τουρκικές αρχές πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν στην πηγή την εκμετάλλευση από εγκληματικές συμμορίες. Αυτά τα ταξίδια δεν θα έπρεπε ποτέ να επιτρέπονται να γίνουν», τονίζει ο Νότης Μηταράκης για το ναυάγιο.

Οι Τουρκικές Αρχές πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέπουν την εκμετάλλευση από εγκληματικές συμμορίες. Αυτές οι διελεύσεις δεν πρέπει να επιτραπούν ξανά. pic.twitter.com/VcFTzpubEw

— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) October 26, 2021

Στην αρχή της ανάρτησής του για το ναυάγιο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία προσφυγόπουλα και μια γυναίκα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τονίζει ότι «αυτή είναι η πραγματικότητα της εκμετάλλευσης μεταναστών από εγκληματικές συμμορίες στο Αιγαίο. Αδίστακτοι λαθροδιακινητές βάζουν σε κίνδυνο ζωές σε βαριά φορτωμένες, μη αξιόπλοες λέμβους ανοιχτά της Χίο».

Αυτή είναι η πραγματικότητα της εκμετάλλευσης μεταναστών απο εγκληματικές συμμορίες στο Αιγαίο. Αδίστακτοι λαθροδιακινητές βάζουν σε κίνδυνο ζωές σε βαριά φορτωμένες, μη αξιόπλοες λέμβους ανοιχτά της Χίου. pic.twitter.com/nRMvLQ02xq

— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) October 26, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό