23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα για να ξεπεράσει άπαξ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες με τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) στην Ιταλία και κρίθηκε επιτυχής. Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει με πρόγραμμα της αποκατάστασης, θα επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου 2 εβδομάδες και στο γήπεδο σε 2 με 2,5 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι αν είναι έτοιμος εγκαίρως ίσως προλάβει το τέλος των πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου, αν οι «πράσινοι» ξεπεράσουν τη Λαμία στους «τέσσερις».

«Ήταν 8 δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία», έγραψε στο instagram ο Ιταλός επιθετικός. 

«Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό