29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Να γράψω ιστορία με την ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλές βλέψεις και αυτό φαίνεται τόσο από την άφιξη του Φατίχ Τερίμ, αλλά και από τις μεταγραφές που γίνονται στην ομάδα. Μετά την απόκτηση του Ντραγκόφσκι, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι ο δεύτερος αμυντικός που έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μιας και είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες η απόκτηση του Ακαϊντίν.

Ο Ούγκο δεν έκρυψε τη χαρά του που θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με τον σύλλογο. Επίσης έκανε και σχόλιο για τον Τάσο Μπακασέτα, με τον οποίο αναμένεται να γίνουν και πάλι συμπαίκτες.

Διαβάστε όσα είπε ο Ούγκο κατά την άφιξή του στην Αθήνα: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά και με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα.

Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό