Home Ειδήσεις Ελλάδα «Να γράψουμε ιστορία που κανείς δεν μπόρεσε στο Game 5»

«Να γράψουμε ιστορία που κανείς δεν μπόρεσε στο Game 5»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όχι μόνο έμεινε ζωντανός, όχι μόνο έχει σφυγμό αλλά πλέον με μια ηχηρή απάντηση το περασμένο βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (02/05) είναι έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί στην Καταλονία και να προσπαθήσει να γράψει ιστορία στο Game 5 με φόντο την πρόκριση στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά την ήττα στο Game 3 και διέλυσε με 92-58 την Μπαρτσελόνα για το τέταρτο παιχνίδι των Playoffs της Euroleague. Μια αντίδραση που ήταν ο ιδανικός τρόπος, ο σωστός τρόπος προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να δηλώσουν παρών, σύμφωνα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ που ήταν καταλυτικός για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα (8π., 11ριμπ.), μίλησε στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο τονίζοντας το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού να έχει ένα πλήρες ρόστερ με παίκτες ετοιμοπόλεμους και έτοιμους να συνεισφέρουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παράδοση που δεν θέλει ποτέ μια φιλοξενούμενη ομάδα να επικρατεί στα Game 5 των EuroLeague Playoffs, θέλοντας να γράψει μία τέτοια ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Ήταν αυτή η εμφάνιση ο ιδανικότερος τρόπος να αντιδράσετε έπειτα από μια σκληρή ήττα την περασμένη Τρίτη;«Σίγουρα ναι, είναι ένας καλός τρόπος να αντιδράσουμε, ήταν ο σωστός τρόπος να αντιδράσουμε, αλλά δεν θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, θα πρέπει να είμαστε πιο πεινασμένοι. Να δείξουμε σε όλους πώς μπορούμε να παίξουμε και δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί μας συνέβη πολλές φορές φέτος όταν κάναμε μια καλή νίκη στο επόμενο παιχνίδι χαλαρώναμε και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Οπότε τώρα είναι η ώρα των Playoffs και πρέπει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που ακολουθήσαμε σήμερα και να παίξουμε σαν ομάδα, επιθετικά και προσηλωμένα στην Βαρκελώνη για το Game 5. Ακόμα και αν παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να νικήσουμε οπότε όλοι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να τα καταφέρουμε».

«Να γράψουμε ιστορία γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα ποτέ δεν έχει νικήσει σε πέμπτο παιχνίδι Playoffs»

Πόσο δύσκολο είναι για σένα να διατηρήσεις έναν καλό ρυθμό και να πραγματοποιήσεις μια τόσο καλή εμφάνιση, πόσω μάλλον όταν στο προηγούμενο παιχνίδι δεν αγωνίστηκες;«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις αλλά γι’ αυτό πληρωνόμαστε και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό ρόστερ 15 παικτών. Σήμερα είχα λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής και στο επόμενο παιχνίδι ίσως να μην έχω, οπότε δεν είναι ατομικό το θέμα, έχουμε 15 ποιοτικούς παίκτες και ο καθένας μπορεί να πατήσει στο παρκέ οποιαδήποτε στιγμή και να συνεισφέρει κάτι. Οπότε πρέπει να πούμε πόσο καλή και ποιοτική ομάδα είμαστε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι και να γράψουμε ιστορία γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα ποτέ δεν έχει νικήσει σε πέμπτο παιχνίδι Playoffs».

Αυτό το μέγεθος της διαφοράς με το οποίο νικήσατε, αυτό το +34 (92-58) είναι ένα είδος παγίδας για εσάς όσον αφορά το τι θα αντιμετωπίσετε στο επόμενο παιχνίδι, δεδομένου ότι ομολογουμένως η αποψινή νίκη είχε μια εύκολη έκβαση βάσει αποτελέσματος;«Σίγουρα θα επανέλθουν και θα παίξουν πολύ καλύτερα. Οπότε και εμείς πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα για να νικήσουμε μια ισπανική ομάδα στην έδρα της, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Ξέρεις πόσο καλοί είναι, θα παίξουν μπροστά στους οπαδούς τους και θα παίξουν για την πρόκριση στο Final Four όπως και εμείς βέβαια, αλλά αυτοί θα έχουν την στήριξη από τους οπαδούς τους οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το «χτύπημά» τους επειδή θα προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικά και σκληρά. Συνήθως οι ομάδες μετά από μια τόσο μεγάλη ήττα σαν την σημερινή, στο επόμενο παιχνίδι επανέρχονται και θέλουν να δείξουν ότι ήταν απλά ένα κακό παιχνίδι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version