27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ναόμι Γουότς: Εντυπωσιάζει στα 55 της με μπικίνι! Τα μυστικά για λεία επιδερμίδα χωρίς… μπότοξ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Διακοπές με τον σύζυγό της απολαμβάνει η Ναόμι Γουότς κι εμείς την απίθανη σιλουέτα της με μαγιό!

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της δυο υπέροχες φωτογραφίες.

Ναόμι Γουότς: Ο παραμυθένιος γάμος στα 54 της και το ρομαντικό νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις

Στη μια φωτογραφία ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας ένα ψηλόμεσο μπικίνι με πορτοκαλί σχέδιο που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και στην άλλη με ένα λευκό ολόσωμο.

Στα 55 της η ηθοποιός διαθέτει μια καταπληκτική σιλουέτα που θα ζηλεύαν πολλές νεότερες γυναίκες.

Δες την στη gallery

Photo 1/4

Photo 2/4

Photo 3/4

Photo 4/4

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Σε συνέντευξή της η Ναόμι Γουότς έχει παραδεχτεί πως πολλές φορές έχει μπει στον πειρασμό να κάνει μπότοξ αλλά έχει κάνει πίσω και ο λόγος είναι ξεκάθαρα η δουλειά της.

«Προσωπικά νιώθω, ότι για μένα, είναι δύσκολο να κάνω μπότοξ, αλλά είναι εξίσου δύσκολο να μην κάνω. Φυσικά και θέλω να δείχνω όσο καλύτερη μπορώ, αλλά ερμηνεύω ρόλους που θα πρέπει να ταιριάζουν στην ηλικία μου. Πρέπει να είμαι σε θέση να πω μέσα από το πρόσωπό μου την ιστορία του ρόλου που έχω αναλάβει. Αλλά… ποτέ μη λες ποτέ», έχει πει.

Σχετικά με τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτα της, η ίδια έχει αποκαλύψει πως λατρεύει τη γιόγκα και προσέχει τη διατροφή της, αλλά χωρίς να ακολουθεί κάποια δίαιτα και κυρίως χωρίς να στερείται όσα της αρέσουν. Μπορεί να τρώει πίτσα και μακαρονάδες πάντα με μέτρο, ενώ χρησιμοποιεί την ενέργεια που της δίνουν αυτά τα φαγητά για να γυμνάζεται με περισσότερη ένταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό