22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απόδραση στο Παρίσι με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022, 16:00

 

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του, αφού ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ξανά δίπλα του τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου την οποία για αρκετούς μήνες παρακολουθούσε ως φανατικός τηλεθεατής του Survivor.

Η Ναυσικά που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε όμορφες εικόνες από το ταξίδι τους.

 

Την ευκαιρία να απολαύσει από πολύ κοντά το Champions League Final  είχε το περασμένο Σάββατο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram από τις κερκίδες, πριν και μετά την λήξη του αγώνα.

«Πόσο ωραία πέρασα και πόσο πολύ μου είχε λείψει να βλέπω live αγώνα ποδοσφαίρου και ποσο μαλλον έναν τέτοιο αγώνα. Courtois MVP ξεκάθαρα… 100Κ μέσα στο γήπεδο… Ενέργεια μαγική», έγραψε.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στην Disneyland αλλά και να κάνει βόλτες πάντα με στυλ στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, το γνωστό μοντέλο ασχολείται ξανά με γυναικεία θέματα που έχουν να κάνουν με το στυλ και την ομορφιά.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό