24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ναυάγησε» του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ – Πού καταλήγει ο διεθνής στόπερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και κυρίως να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης όντας πλέον παίκτης της Βόλφσμπουργκ.

Στο πλαίσιο αντικατάστασης του νεαρού Έλληνα στόπερ, οι πρωταθλητές Ελλάδος «έτρεχαν» την υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου που δεν υπολογίζεται από την Κάλιαρι και ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέχρι πρότινος, αυτός φάνταζε να γίνει η Θεσσαλονίκη, αφού ο ΠΑΟΚ και η Κάλιαρι φαίνεται πως τα είχαν βρει σε όλα για την οριστικοποίηση της μετακίνησης του διεθνούς αμυντικού.

Ωστόσο, υπήρξε ανατροπή στις εξελίξεις, με τον Χατζηδιάκο να μην καταλήγει εν τέλει στον ΠΑΟΚ και το deal να οδηγείται σε «ναυάγιο». Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο από Ιταλία μεριά, ο 27χρονος στόπερ οδεύει προς την Κοπεγχάγη υπό το καθεστώς δανεισμού, ενώ στην συμφωνία της ομάδας από την Δανία με την Κάλιαρι προβλέπεται οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή συμπατριώτη μας, ο Κοπεγχάγη φέρεται να προσέφερε καλύτερη πρόταση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τον ρόλο που θα έχει, γεγονός που έπεισε τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό