27 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Νατάσσα Μποφίλιου: Αποκάλυψε τι «ακραίο» έχει κάνει ώστε να υπάρχει απόλυτη ησυχία σε live της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης βρέθηκαν καλεσμένοι σήμερα στο Στούντιο 4. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν μεταξύ άλλων για τη συνεργασία τους και τη μακροχρόνια φιλία τους, τις πιο έντονες περιόδους της ζωής τους, όπως για παράδειγμα όταν «ζορίστηκαν» οικονομικά, κυρίως την περίοδο της καραντίνας, αλλά και ένα αστείο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την γνωστή ερμηνεύτρια η οποία αποκάλυψε στους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε να καταφύγει σε «ακραία» μέσα ώστε να υπάρχει ησυχία σε live της.

Αρχικά, η Νατάσσα Μποφίλιου περιέγραψε τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας της με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, λέγοντας: «Όταν γίναμε τριάδα συνεχίσαμε να κάνουμε πράγματα που θεωρούνταν αντισυμβατικά. Διαλέξαμε να κάνουμε ένα είδος μουσικής συγκεκριμένο, είχαμε μία συγκεκριμένη ταυτότητα σε μία περίοδο που κάπως θεωρούταν ξεπερασμένο. Μας αντιμετώπιζαν αρκετά σκωπτικά τα πρώτα χρόνια, ακόμα και στα μαγαζιά που πηγαίναμε να δουλέψουμε μαζί».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μας αντιμετώπιζαν σκωπτικά και και πριν πέντε χρόνια, έχοντας κάνει επιτυχίες. Αυτό ήταν μία απόφαση πολύ γενναία, από τις πιο γενναίες μας αποφάσεις, ήταν μία στιγμή σημαντική για το πώς συνεχίσαμε. Εκείνη την εποχή, σε μεγάλο χώρο με απαιτήσεις ου δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε και έπρεπε να πούμε “όχι” , με όλο το ρίσκο και τα αποτελέσματα που φέρνει αυτό το “όχι” όταν έχεις ευθύνες. Τα αιτήματα ήταν “Μην παίξεις αυτό”, “Βάλε και 15 διασκευές λαϊκά”».

Σε αυτό το σημείο, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για το κομμάτι της ησυχίας: “Το να κάνει ησυχία το κοινό είναι κάτι που για πολλά χρόνια ήταν “απέναντι” και παράξενο. Ζητούσαμε να κάνουν ησυχία με όλους τους τρόπους. Ο κόσμος ήξερε πάνω κάτω τι θα ακούσει ερχόμενος στα μαγαζιά που τραγουδούσαμε, δεν ήξερε όπως εμάς. Έχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι για να κάνουν ησυχία. Κατέβηκα, το πήρα και συνέχισα μετά να τραγουδάω, τελείωσε το θέμα εκεί. Μετά όπως καταλαβαίνεις έγινε ησυχία!”.

«Πολύ ωραία στιγμή ήταν αυτή παιδιά! Αλήστου μνήμης!» σχολίασε ο Θέμης Καραμουρατίδης χαριτολογώντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό