18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο: «Να τον πάρετε να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022, 10:40

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η     Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε μεταξύ άλλων σε όσους υποστηρίζουν ότι λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχει υποβληθεί και σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε: «Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό