19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ναβρατίλοβα: Θα εκνευριζόμουν αν ήμουν στη θέση της Γουίλιαμς – Τένις

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο Γερμανός πρώην Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης να θεωρεί πως το 2020 είναι μια κερδισμένη χρονιά για τους Ρότζερ Φέντερερ και Σερίνα Γουίλιαμς, μιας και θα ξεκουραστούν και θα κερδίσουν μια σεζόν ακόμη στην καριέρα τους (2021), όμως η Ναβρατίλοβα δεν πιστεύει κάτι παρόμοιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Τσέχα σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα Laureus.com, αναφέρθηκε για μια “χαμένη” σεζόν για τους κορυφαίους, που μπορεί να τους επηρεάσει πραγματικά πολύ με την επιστροφή τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μέχρι φέτος, μόνο εξαιτίας πολέμων χανόντουσαν μερικά τουρνουά. Φέτος όλα άλλαξαν με την πανδημία του κορονοϊού και το μέλλον στο τένις είναι θολό. Πιστεύω ότι αθλητές όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, ή η Σερένα Γουίλιαμς, βλέπουν αυτόν τον χρόνο ως χαμένο. Η Σερένα κυνηγάει να φτάσει την Μάργκαρετ Κορτ στα 24 Slams και ομολογουμένως χάνει τεράστια ευκαιρία, καθώς ακυρώθηκε το Wimbledon.

Ο Ρότζερ επίσης χάνει την ευκαιρία του να κατακτήσει κι άλλο Slam. Και οι δυο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κάνουν στο Wimbledon και πλέον δεν μπορούν να το διεκδικήσουν. Είναι χαμένες ευκαιρίες. Δεν είναι δα και πιτσιρίκια για να ελπίζουν να επιτύχουν στο μέλλον. Ναι μεν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι στο ίδιο ‘καράβι’ εξαιτίας του κορονοϊού όμως οι κορυφαίοι χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Θα εκνευριζόμουν αν βρισκόμουν στη θέση τους. Ή ακόμη και στη θέση του Τζόκοβιτς, που κυνηγάει να φτάσει τον Ρότζερ και τον Ράφα. Είναι ο καλύτερος τενίστας τώρα και δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί”.

: Tennis24

AP Photo/Tim Ireland

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό