31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Νίνο: Ενοχλημένος με ερώτηση για τη Ζόζεφιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Νίνο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή του έξοδο το βράδυ της Πέμπτης, και μεταξύ άλλων τους μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο γράφονται τα τραγούδια από τους δημιουργούς τους:

«Εννοείται πως μία προσωπική εμπειρία μπορεί να γίνει τραγούδι. Έτσι γεννιούνται τα τραγούδια βασικά», είπε ο Νίνο, ενώ στη συνέχεια όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στη σύντροφό του Ζόζεφιν και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες τα οποία μιλούν για κρίση στη σχέση τους, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του: «Έλα, ρε παιδιά. Εσείς δεν βαριέστε να ασχολείστε με τα unfollow; Είναι όλα από μόνα τους μια υπερβολή… από μόνα τους! Είμαι ευτυχισμένος μπορώ να σας πω. Είμαι καλά. Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται “Φίλα με”», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Οι φήμες χωρισμού Νινο – Ζόζεφιν 

Όλα άρχισαν μετά τα unfollow που παρατήρησαν κάποιοι πως έκαναν ο Νίνο και η Ζόζεφιν στο Instagram, τα οποία «έδωσαν τροφή» για να ξεκινήσουν οι φήμες χωρισμού. Ωστόσο, ο τραγουδιστής ανάρτησε πριν μερικές μέρες, ένα story το οποίο ουσιαστικά διέψευδε αυτές τις φήμες καθώς ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία της Ζόζεφιν, μπροστά στη θάλασσα, ενώ τη συνόδευσε με τους στίχους από το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς, «Please forgive me»:

“Σε παρακαλώ συγχώρεσε με που σε χρειάζομαι τόσο, πίστεψε κάθε λέξη που σου λέω”.

instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό