20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Φώσκολος: Η τελευταία εμφάνιση του πανέμορφου εγγονού του σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο «πατέρας» της ελληνικής σαπουνόπερας και μέτρησε πολλά χιλιόμετρα για να φτάσει στην κορυφή. Ο λόγος για τον σπουδαίο Νίκο Φώσκολο ο οποίος μας άφησε ένα τεράστιο έργο μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση για να μας ακολουθεί. 

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, δημοσιογράφος και εκφωνητής ποδοσφαιρικών αγώνων. Υπήρξε ο δημιουργός δύο τηλεοπτικών σειρών που άφησαν εποχή, του «Αγνώστου Πολέμου» (1971-1974) και της «Λάμψης» (1991-2005).

Ματαράγκας για Φώσκολο: Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα, είναι δυνατόν να…»

Νίκος Φώσκολος

Τον περασμένο Μάριο πραγματοποίηθηκε μία αφιερωματική βραδιά για τον Νίκο Φώσκολο στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» και ανάμεσα σε άλλους είδαμε για πρώτη φορά και τον πανέμορφο εγγονό του που έχει το όνομά του.

Παρούσα ήταν και η τελευταία του σύζυγος, Τόνια Βυθούλκα, με την οποία παντρεύτηκαν το 1987 έχοντας κουμπάρα τη Μαρία Αλιφέρη. Στο πλευρό της, ήταν και ο εγγονός του Νίκου Φώσκολου, Νίκος.

Δείτε τον:

Ο Νίκος Φώσκολος και η Τόνια Βυθούλκα

Μάλιστα πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν καθώς είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό