21.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Παππάς στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι διαπραγματεύεται ο κύριος Μητσοτάκης με την Τουρκία;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην κανονικότητα της αντιπολίτευσης επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω της έντονων διεργασιών και ζυμώσεων για το Συνέδριο του κόμματος και τις εσωκομματικές εκλογές. 

Ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα ζητήματα της ακρίβειας και της πολιτικής προστασίας ενώ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει το τι διαπραγματεύεται με την Τουρκία. 

Ο κ. Παππάς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για τα Τέμπη: «Εκφράζουμε τις ενστάσεις μας με την ανάθεση του χαρτοφυλακίου του τομέα των Μεταφορών, διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ως αξιωματική αντιπολίτευση για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επέρριψε επίσης ευθύνες στην κυβέρνηση για το ζήτημα της πολιτικής προστασίας και τη διαχείριση των πυρκαγιών λέγοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης υποχρεούται να έρθει στη βουλή και να κάνουμε τη συζήτηση για την πολιτική προστασία όπως ζητάμε και να μην δραπετεύει όπως σήμερα». 

Ζήτησε επίσης ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά και την πορεία του διαλόγου. «Φαίνεται από τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ότι έχουν προκύψει εξελίξεις. Ποιες εξελίξεις και σε ποιο πλαίσιο. Τι διαπραγματεύεται ο κύριος Μητσοτάκης;» διερωτήθηκε ο κ. Παππάς χαρακτηρίζοντας «επιθετική και αναθεωρητική» την πολιτική της γειτονικής χώρας. 

«Δυστυχώς έξω δεν πάμε καλά αλλά δεν πάμε καλά και μέσα» είπε ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας υποστηρίζοντας ότι οι τιμές στα ράφια είναι αποτέλεσμα εγχώριων επιλογών. Προανήγγειλε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την ακρίβεια. 

Η ομιλία του Νίκου Παππά στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό