24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Παπαδόπουλος στο flash.gr: «Φέτος έχουμε στόχο να πετύχουμε κάτι μεγάλο στον Αστέρα AKTOR»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας AKTOR ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Κρεσπί και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ ουσιαστικά να επέμβει, ενώ οι τοποθετήσεις του στο ματς ήταν άψογες.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας και ενδεχομένως ο πιο έμπειρος παίκτης του Αστέρα AKTOR μας μίλησε στο flash.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης και μας εξήγησε πως οι Αρκάδες έφτασαν σε αυτή την μεγάλη νίκη, ενώ μας μίλησε και για το φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

«Διαχρονικά ο Αστέρας Τρίπολης, νομίζω είναι η 18η διαδοχική χρονιά στη Super League, έχει δείξει πως είναι ένα πάρα πολύ οργανωμένο σωματείο και πως στοχεύει κάπου ψηλά. Αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει… φτερά εφόσον καταφέρουμε να την εκμεταλλευτούμε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη με τον Βόλο στο γήπεδό μας, που σαφώς είναι πιο εύκολο ματς από ότι να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, θεωρώ πως η ομάδα μπορεί να καταφέρει κάτι αρκετά μεγάλο φέτος.

Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος, γιατί είχε παίξει απέναντι στον Άγιαξ 120 λεπτά. Ξέραμε πως θα είχε τον πρώτο λόγο, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Καταφέραμε να τους κλείσουμε τους χώρους και μετά την αποβολή και το γκολ, εκεί τελείωσαν και τα πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να κάνει κάτι αξιόλογο με 10 παίκτες».

Για την πολύ καλή προετοιμασία και το επόμενο βήμα στο πρότζεκτ του Αστέρα AKTOR: «Διανύω την 7η μου σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης και όλες τις χρονιές η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον ίδιο τρόπο: με πάρα πολύ καλές συνθήκες και σε πολύ καλές εγκαταστάσεις. Και στο εξωτερικό και στην Τρίπολη. Είναι ένα πάρα πολύ οργανωμένο σωματείο ο Αστέρας Τρίπολης. Φέτος έχουμε στόχο να πετύχουμε κάτι μεγάλο, μακάρι να μας βολέψουν και τα αποτελέσματα και να το καταφέρουμε».

Οι πανηγυρισμοί φυσικά έξαλλοι στα αποδυτήρια των παικτών του Αστέρα AKTOR, με τον πρόεδρο να δίνει πριμ στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό