16.6 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Παπαδόπουλος: «Μπορούμε με πάθος να πάρουμε αποτελέσματα, σήμερα το κάναμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μίλησε για τον δύσκολο βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στους “ερυθρόλευκους” και για το πόσο σημαντικό είναι το επερχόμενο ματς με τη Λαμία, όπου οι Βοιωτοί θα πάνε να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι τώρα στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές έχουν πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μάλιστα τα παιχνίδια που έχει χάσει ο Λεβαδειακός είναι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Η αλήθεια είναι πως η δουλειά μας από την αρχή ήταν καλή. Χάναμε ματς στο τέλος, χάναμε πέναλτι. Ήταν δύσκολο, πόσο μάλλον όταν χάνεις με 2-0. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες, είχαμε άριστη τακτική. Θέλω να περάσω την πίστη, μπορούμε με το πάθος μας να πάρουμε αποτελέσματα. Σήμερα το κάναμε. Αυτό που μετρά είναι να χαρούμε αυτή τη μέρα. Από αύριο πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, χωρίς να θέλω να βάλω άγχος στην ομάδα, θα είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας».

«Δεν είναι νίκη»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής. Όπως ήρθε το παιχνίδι με ανατροπή ήταν κάτι που μας άρεσε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και με επιτυχίες στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα. Το να γυρίζεις ένα 2-0 με τον Ολυμπιακό είναι κάτι που σε ικανοποιεί αλλά δεν μπορούμε να το δούμε ως νίκη.

Απέναντι στον ΟΦΗ ισοφαριστήκαμε και αυτό μας πληγώνει όπως και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα αλλά όταν κάτι γίνεται συνέχεια δεν είναι θέμα τύχης. Κάτι δεν κάνουμε καλά και δεν παίρνουμε τη νίκη. Δεν είναι νίκη αυτό το 2-2. Είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό