27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι διάσημες σχέσεις, ο φημολογούμενος έρωτας με την Δαλάκα και το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους πιο γοητευτικούς και ωραίους τραγουδιστές της γενιάς του με πολλές κατακτήσεις στο ιστορικό του.

Παρότι δεν τραβά τα βλέμματα με την προσωπική του ζωή συχνά, ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπάρξει ζευγάρι με πανέμορφες γυναίκες από τον χώρο της showbiz. Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα τον θέλουν ξανά ερωτευμένο!

Συγκεκριμένα σε πρόσφατο δημοσίευμα κάτι τρέχει ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και στην Κατερίνα Δαλάκα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso με πληροφορίες από το Skiathos Channel, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα εθεάθησαν την ώρα που αναχωρούσαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το σκάφος του καλλιτέχνη.

Μέσα από τρυφερές κινήσεις και διαχυτικότητα φέρεται να γεννήθηκε ένας νέος έρωτας.

Συνδετικός κρίκος των δύο η Ματίνα Ζάρα η οποία, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τους σύστησε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Το παιχνίδι του φλερτ ανάμεσά τους ξεκίνησε τότε. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε την αθλήτρια στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο να περνά τους επόμενους έξι μήνες μέχρι τον τελικό του Survivor», αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει χωρίσει από το μοντέλο Ασημένια Καμτσή, με την οποία ήταν μαζί έναν χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν διακοπές με την παρέα του στη Μύκονο, όπου έκανε διακοπές και η Κατερίνα Δαλάκα με τη Ματίνα Ζάρα.

Στο νέο του τραγούδι που σημειώνει τεράστια επιτυχία τραγουδά πως «Ψάχνω Να Βρω έναν έρωτα τρελό». Λέτε να τον βρήκε στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα;

Ο ίδιος αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του καθώς θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά του. «Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη» έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η απάντηση της Δαλάκα στο δημοσίευμα

Λίγες ώρες μετά το εν λόγω δημοσίευμα η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor διέψευσε τα όσα γράφτηκαν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Μάλιστα σε έντονο ύφος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο που το έγραψε και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Όπως είπε η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα θα κινηθεί νομικά.

Αμέσως μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ακολούθησε ακόμη ένα story που έκανε λόγο για επιστημονική φαντασία των δημοσιογράφων και πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να κάνει λίγα κλικ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα.

Η σχέση με την Ασημένια Καμτσή

Τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με το μοντέλο που πρωταγωνιστούσε στο κλιπ του τραγουδιού «Πρέπει δεν πρέπει». Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ασημένια Καμτσή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Η εντυπωσιακή καστανόξανθη έχει πράσινα μάτια, ύψος 1.75 ενώ συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε από τα γυρίσματα του clip στο Παρίσι ωστόσο ποτέ κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε αυτή τη σχέση. Όσο αθόρυβη ήταν αυτή η σχέση που φημολογείται πως κράτησε ένα χρόνο άλλο τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Όσα δήλωνε για την ιδανική σύντροφο

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου το 2021 ο λαϊκός τραγουδιστής περιέγραφε όσα μπορούν να τον κεντρίσουν πάνω σε μία γυναίκα: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, είτε φίλο είτε σύντροφο, που να μην έχει προσωπικότητα, που να μην έχει χαρακτήρα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό πρωτίστως. Σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Και φυσικά να με εκτιμάει» είχε αναφέρει λαϊκός τραγουδιστής.

Οι διάσημες σχέσεις του

Αρκετές ήταν οι επώνυμες κυρίες που έχουν περάσει από την αγκαλιά του γοητευτικού Νίκου Οικονομόπουλου! Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Έναν μεγάλο έρωτα έζησαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα στο παρελθόν. Ήταν ζευγάρι το 2014 και η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο. Φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Μία άλλη σοβαρή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν με το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, που φέρεται να έληξε το 2019 με άκρως επεισοδιακό τρόπο. Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια.

«Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους» είχε δηλώσει τότε φίλη του πρώην ζευγαριού στην Real life.

Παράλληλα, από τη ζωή του έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ και η πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου.

Η επένδυση της Μύκονο

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, σε ένα μέρος που αγαπά και επισκέπτεται συχνά.

Το μέρος αυτό δεν είναι άλλο από το νησί των ανέμων, τη Μύκονο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει φτιάξει τη δική του υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο κυκλαδίτικο νησί, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μυκόνου.

Το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, η καθεμιά εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις ενώ απέχει 1,7 χιλιόμετρα από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χιλιόμετρα από την παραλία του Άγιου Σώστη.

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το νεόκτιστο πολυτελές συγκρότημα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά από τη φημισμένη παραλία Αλεμάγου της Μυκόνου με την κάθε σουίτα να ενοικιάζεται αυτή τη περίοδο για 500 ευρώ τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης σπα, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ.

Η χρηματική βοήθεια του Οικονομόπουλου στον Γιώργο Λαμπάτο

Η ιστορία του Γιώργου Λαμπάτου που μέχρι πριν από λίγο καιρό ζούσε στην ανέχεια, συγκίνησε αρκετό κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει τον ηθοποιό.

Ανάμεσα σε όσους τον βοήθησαν, ήταν και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έδωσε, μέσω τρίτου, στον ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Το δημοσίευμα ανέφερε: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι” ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών. Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Στενός φίλος του ηθοποιού, περιέγραψε στην εφημερίδα: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

Λίγα λόγια για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1984 και είναι ένας από τους αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Έχει μεγαλώσει σε μία κωμόπολη έξω από την Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς του είχαν ψαράδικο.

Τον Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, “Dream Show”. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς και με την Άννα Βίσση στο ξεκίνημά του, σε συναυλίες της στην Αφρική. Έχει συνεργαστεί, επίσης, και με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας ενώ εδώ και αρκετά χρόνια, ηγείται ο ίδιος των σχημάτων του.

Ο καλλιτέχνης, όμως, πιστεύει πολύ στο Θεό και στην θετική ενέργεια της πίστης του. Λέει πως στο καμαρίνι του έχει πάρα πολλές εικόνες, όχι για στολίδι, αλλά λόγω της βαθιάς του πίστης. Μιλάει με το Θεό και νιώθει ότι λαμβάνει από Αυτόν πολλή θετική ενέργεια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό