18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει ότι και να λέει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, 09:15

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη διάρρηξη του καμαρινιού του αλλά στην καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Κατερίνα Καινούργιου και τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Έγινε διάρρηξη από την πίσω πόρτα. Μου έκλεψαν προσωπικά είδη, αρώματα κι έναν υπολογιστή. Πήγε η αστυνομία, ο χώρος ήταν ασφαλισμένος αλλά όχι τα αντικείμενα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του J2US και παραγωγός της Barking Well σημείωσε πως «όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου, άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Δηλαδή τσακώνεσαι, τα ξαναβρίσκεις, άντε λίγο μετά πάλι και αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει, ότι και να λέει. Πιστεύω ότι η Κατερίνα, επειδή είναι ένας αυθόρμητος και καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν το βγάζει και στον αέρα. Όπως κάνω εγώ με τα τραγούδια και τον τρόπο μου, έτσι και εκείνη στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο».

«Μόλις άκουσα το 0 από την Μαρία Μπακοδήμου στην Μάρα Μεϊμαρίδη στο τελευταίο live του J2US δεν το πίστευα. Έκλαιγε η Μάρα, πήρε την Κατερίνα Καινούργιου, έβαλε στόρι, ένας χαμός έγινε» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό