26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Νίκος Γκέλια: Το Ναυάγιο, η σύζυγος, η καθημερινότητα με το παιδί & η συγγνώμη στον Βίγκο Μόρτενσεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στο Πάμε Δανάη για τα επαγγελματικά του, τη σύζυγό του, την καθημερινότητα με το παιδί του αλλά και το απίστευτο περιστατικό στις Κάνες με τον Βίγκο Μόρτενσεν .

«Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση. Σε εργασιακούς πυρετούς με το θέατρο και με την αγωνία να τελειώσουμε το «Ναυάγιο» ευχάριστα και δημιουργικά. Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη που μπορεί να κινήσει γη και ουρανό. Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ένα παιδί που είχε πιο πολλές προτάσεις πάρα διεκδικήσεις στο κομμάτι του φλερτ. Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, ήμουν φίλος με την αδερφή της. Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε από το supermarket. Αν ένα ζευγάρι μείνει το ίδιο ερωτευμένο μετά από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Τι τον… εκνευρίζει στην σύζυγό του;

Όπως αποκαλύπτει, «με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί που ανάβει το φως ενώ κοιμάμαι. Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες».

Για την υποκριτική ανέφερε πως, «η πρώτη μου επαφή με τηνυποκριτική ήταν το 2013 με το “Xenia” το οποίο πήγε στις Κάννες. Στις Κάννες ζήτησα συγγνώμη από τον Βίγκο Μόρτενσεν επειδή δεν κατάλαβα ποιος ήταν. Μετά τις Κάννες με πρότεινε ένας παράγωγος για μία σειρά του BBC, με κάλεσαν και τους είπα ότι έχω κλείσει σε ένα θέατρο στην Ελλάδα».

Πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του ο Νίκος Γκέλια;

«Αν έχω χρόνο, θα κάτσω με τον εαυτό μου να πιω καφέ. Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου, με ντύνει και με βαφή», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Νίκος Γκέλια: Αυτή είναι η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του και είναι κούκλα

Νίκος Γκέλια: «Ούρλιαζε από τον πόνο… το πέρασα μόνος μου όλο αυτό»

Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό