25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Αναδιώτης: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στροφή στην πολιτική έκανε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος στις περασμένες Ευρωεκλογές εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού, «Νίκη».

Ο ευρωβουλευτής της «Νίκης» που αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα του, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Ευρωκοινοβούλιο και το απαθανάτισε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλους εκείνους που τον στήριξαν με την ψήφο τους.

Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στη λεζάντα της οποίαςς έγραψε:

«Εύχομαι Ο ΘΕΟΣ να με φωτίζει , να με δυναμώνει , να με στηρίζει … να υπηρετήσω την Ελλάδα κ όλους τους Έλληνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σας ευχαριστώ όλους. Πάμε μπροστά! Καλή αρχή»

«Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ANT1 ο Νίκος Αναδιώτης εξέφρασε τις θέσεις του σχετικά με την τεκνοθεσία και το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την ομοφυλοφιλία «αμαρτία».

«Διαφωνώ και με τον γάμο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και θα μπορούσα να σου πω ότι διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο γάμος μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι είναι ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλες χώρες, με νοιάζει για την δικιά μας την πατρίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αλλάξει σε σχέση με τα δικαιώματα αν ένα ομόφυλο ζευγάρι κάνει πολιτικό γάμο; Αποδεκτοί είναι από όλους, δουλεύουν, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα»

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά εδώ θεωρώ ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά. Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμα στη ζωή. Η ζήτηση για υιοθεσία παιδιών από ετερόφυλα ζευγάρια είναι μεγαλύτερη, οπότε θεωρώ ότι αρχικά θα έπρεπε να επικεντρωθούμε εκεί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο ακόμα και ένα ετερόφυλο ζευγάρι, πριν από τον γάμο δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη, άρα ακόμα και αυτό θεωρείται αμαρτία», κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό