20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκη (2-1) χωρίς αντίκρισμα και αποκλεισμός για τον Άρη από τη Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την ήττα με 2-0 του α΄ αγώνα και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη

Εκτός Ευρώπης έμεινε μετά τον Παναθηναϊκό απόψε και ο Άρης, ο οποίος μπορεί να νίκησε με 2-1 στο Χαριλάου τη Μακάμπι, ωστόσο η ήττα με 2-0 στον α΄ αγώνα έδωσε το εισιτήριο για τα play off του Conference League στους Ισραηλινούς.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα, κυριάρχησε στο παιχνίδι, καθώς η Μακάμπι έδειχνε να ενδιαφέρεται να “παγώνει” τον ρυθμό του αγώνα και να διαφυλάξει το σκορ του α΄ αγώνα. Ωστόσο, οι παίκτες του Μπούργκος είχαν 5-6 καλές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια όρεξη και στο β΄ ημίχρονο και μόλις στο 55΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκρέι και να βρίσκονται με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Γκλάζερ. Ωστόσο στη συνέχεια ο ρυθμός τους έπεσε, ο Ίβιτς πέρασε στο 67′ στον αγώνα τον Ζάχαβι και στο 74΄ το αστέρι του Ισραηλινού ποδοσφαίρου τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας το σκορ.

Ο Άρης φάνηκε να αφυπνίστηκε και στο 80΄ ο Γκρέι βρήκε ωραία με φοβερό τακουνάκι μέσα στην περιοχή τον Ντουκουρέ και αυτός με σουτ έκανε το 2-1 βάζοντας φωτιά στις εξέδρες. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ήθελαν ένα ακόμα γκολ για να πάνε τον αγώνα στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό