31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Νίκη των Βετεράνων στη Νεμέα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον 696ο αγώνα έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση τη Νεμέα, σε ένα ματς φιλανθρωπικού σκοπού.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 7-1 τον Πανεμεατικό, στη Νεμέα, με γκολ των Καλογερόπουλου, Βαμβακούλα, Καλαμάρα, Καλύκα, Γεωργουδάκη, Λύγκου, Καλύβα.

Πριν το ματς χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, ενώ ο Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Φρούσιος βράβευσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός με την τιμητική πλακέτα του Δήμου, για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

Οι βετεράνοι που αγωνίζονται πάντα με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετέβησαν με το πούλμαν της ΠΑΕ αγωνίστηκαν με τους Αρβανίτη, Καλαμάρα, Βαμβακούλα, Σιδέρη, Ζαραδούκα, Παχατουρίδη, Μπονόβα, Τσιαντάκη, Κοκολάκη, Μενδρινό, Καλογερόπουλο, Κασδοβασίλη, Κατσιούλη, Καλύκα, Αρζένη, Καλύβα, Κοτίτσα, Γεωργουδάκη, Λύγκο, Καλτσά Χ. Μπαρμπαρή, Ρούσσο, Γλύκα, Κωττάκη, Βασιλειάδη, Μαντάση, Καλτσά Κ. Νικητέα, Βέλλιο.

Στην αποστολή επίσης ήταν οι Γκαϊταντζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Μαριόλης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Σορώτος, Σκορδαλιός, Ρηγούτσος, Κρεουζος, Τουλγέρογλου, ενώ από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ήταν ο Γιώργος Πλέσσας.

Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε δεξίωση προς τιμή της αποστολής των βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό