16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκη του Tanak και της Hyundai

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έναν αγώνα που όλοι περίμεναν ότι ο Rovanpera θα συνέχιζε το σερί των νικών, ο Tanak κατάφερε να πάει κόντρα στα προγνωστικά και να κερδίσει την πρώτη θέση.
Ο οδηγός της Hyundai κερδίζει την τρίτη του νίκη στον αγώνα της Φινλανδίας και τον δεύτερο για φέτος. Ο Εσθονός ήταν από την αρχή επικεφαλής και εκμεταλλεύτηκε την κακή δεύτερη ημέρα του Rovanpera, άντεξε στην αντεπίθεση του οδηγού της Toyota και τελικά πήρε μία σπουδαία νίκη.
O Kalke Rovanpera βρέθηκε τελικά στην δεύτερη θέση στον αγώνα της πατρίδας του, παρά την εξαιρετική προσπάθεια που έκανε την τρίτη ημέρα.
Ενδεικτικό είναι ότι ο οδηγός του Toyota Yaris κέρδισε περισσότερες ειδικές από τον Tanak όμως αυτό δεν ήταν επαρκές για να πάρει τη νίκη.
Πήρε όμως την Power stage, και μαζί με τους βαθμούς της δεύτερης θέσης βρίσκεται 94 βαθμούς μπροστά από τον Tanak στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Τρίτος τερμάτισε ο Esapekka Lappi χάνοντας αρκετό χρόνο στην προτελευταία ειδική όταν είχε μία έξοδο. Είχε όμως ήδη αρκετή διαφορά από τον Evans που έμεινε στην τέταρτη θέση.
Την πεντάδα των πρωταγωνιστών έκλεισε ο Neuville με το άλλο Hyundai.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό