29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νίκη με τον Γιούχτα στο Ρέντη – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έδωσε ο Ολυμπιακός Κ23 υποδεχόμενος τον Γιούχτα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και νίκησε με 3-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play Outs της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» από νωρίς μπήκαν στο ματς επιθετικά και μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης δημιούργησαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, όταν ο Σαπουντζής έκανε το σουτ από μακριά στο 8ο λεπτό και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 13′ ο Μπα βγήκε τετ α τετ, αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Πρινιωτάκης, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπα έκανε την κάθετη μπαλιά στον Μαρίνο ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0 στο ματς.

Ο Γιούχτας όμως αντέδρασε και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, στο 30′, ο Νοικοκυράκης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-1, ενώ στο 35′ ο ίδιος παίκτης βγήκε απέναντι στον Μπότη, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά. Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ήταν στο 44′, όταν Σαπουντζής έκανε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή και έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς και στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 70′ ο Λάιντνερ έκανε το γύρισμα από τ’ αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, με τον Καράκουτη να πλασάρει στην κίνηση και τον γκολκίπερ του Γιούχτα να μπλοκάρει. Στο 86′ ο Πατήρας ανατράπηκε από τον Λώλη στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι, με τον Βλαχομήτρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να «γράφει» το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε διαμόρφωσε στο 89′ ο Πατήρας με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από την ασίστ του Μπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Λάιντνερ (74′ Τσέλιος), Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Κατσουλίδης, Μαυρουδής (58′ Σγουρός), Σαπουντζής, Πινακάς (66′ Βλαχομήτρος), Μαρίνος (66′ Πατήρας), Ι. Ιμπαγάσα (58′ Καράκουτης), Μπα.

Γιούχτας (Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Ιγκνάσιο, Τσίρης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης (71′ Μπρουσέλης), Λώλης, Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρετός (62′ Αλεξόπουλος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό