29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νίκη με ανατροπή για την Ολλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βάουτ Βέγκχορστ αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Ρόναλντ Κούμαν, καθώς στο 83ο λεπτό σκόραρε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα έχοντας μπει δευτερόλεπτα πριν στο γήπεδο, χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην Ολλανδία απέναντι στην Πολωνία.

Οι «Οράνιε» κατόρθωσαν να ανατρέψουν το προβάδισμα που είχε πάρει η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην πρεμιέρα τους στον Δ΄ όμιλο του EURO 2024, στον αγώνα που διεξήχθη στο «Βόλκςπαρκ Στάντιον» του Αμβούργου.

Οι Πολωνοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό με κεφαλιά του Μπούκσα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζιελίνσκι και οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με σουτ του Χάκπο στο 29΄, που κόντραρε στον Σάλαμον, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Στσέσνι.

Οι «Οράνιε» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο η Πολωνία ανέβασε την απόδοσή της και είχε μεγάλη στιγμή στο 58΄, όταν μετά από σέντρα του Ζαλέφκι ο Κίβιορ έπιασε το σουτ, ο Φερμπρούχεν απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης έκανε νέα επέμβαση σε σουτ του Ζιελίνσκι.

Η διπλή αλλαγή του Κούμαν στο 81΄ με τους Βέγκχορστ και Φρίμπονγκ στις θέσεις των Ντεπάι και Χάκπο έφερε αποτέλεσμα ελάχιστα αργότερα, όταν ο πρώτος τελείωσε ιδανικά με πλασέ στην κίνηση την πάσα του Άκε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό