15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη για τον Ολυμπιακό U23 με τα Χανιά – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό U23, καθώς επικράτησε των Χανίων με 2-0 στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν την ομάδα της Κρήτης στο Ρέντη και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες με τους Μανουσάκη και Ρότσα στο 16′ και 22′ αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός U23 απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 28′ όταν ο Μπα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές.

Στο 32′ ο Λιάτσος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 36′ ο Μπα «άνοιξε» ωραία στα δεξιά για τον Νίκολιτς ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Καλογεράκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45′ με το σουτ του Μπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός U23 μπήκε ακόμη πιο δυνατά και κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα. Ο Νίκολιτς στο 48′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Καλογεράκης αντέδρασε σωστά και στο 58′ ο Λιάτσος έκανε το 1-0 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει δοκάρι και… μέσα. Στο 72′ ο Ολυμπιακός U23 απείλησε με το σουτ του Τσέλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πήγε άουτ, ενώ στο 84′ ο Ιμπαγάσα κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή από τον Λεμονή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, Ιμπαγάσα, και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Λιάτσος (82′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Μαρίνος (59′ Βλαχομήτρος), Τσέλιος (59′ Πινακάς), Μπα (77′ Σαπουντζής).

Χανιά (Στ. Λαμπράκης – Ν. Μαναρώλης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (69′ Κατσούρι), Γιαμπερέ (69′ Σαρρής), Μπάτζιος, Ρότσα, Καμαρά, Μπουτσάκης (66′ Κόλα), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (66′ Λεμονής), Μάναλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό